Λαμία – Βέροια 1-1 : Στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα της Φθιώτιδας! (hls)

H Λαμία θα είναι και στη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα καθώς το δεύτερο ματς κατάταξης απέναντι στη Βέροια έμεινε στο 1-1 κι ενώ μια βδομάδα νωρίτερα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας

H Λαμία θα είναι και στη νέα σεζόν στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία καθώς το δεύτερο ματς κατάταξης απέναντι στη Βέροια έμεινε ισόπαλο με σκορ 1-1. Μια βδομάδα νωρίτερα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε νικήσει 2-1 εκτός έδρας…

Μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι προκειμένου να αξιοποιήσουν την αύρα και σαφώς την «οικειότητα» της έδρας τους και στα πρώτα 15 λεπτά πίεσαν αρκετά την εστία των Μακεδόνων, δίχως όμως να τους… φοβίσουν και να τους «πονέσουν» με κάποια από τις επιθετικές τους ενέργειες.
Μετά το 20λεπτο η «βασίλισσα του βορρά» ανέβασε την απόδοσή της, δημιουργώντας μια ισορροπία στο γήπεδο κι αυτή η αλλαγή των δεδομένων απέκτησε σημαντικότερη υπόσταση στην υπόθεση – πρόκριση με το γκολ που πέτυχε στο 26’ ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε!
Οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως δεν ήταν αρκετό αυτό το γκολ στο.. «ταμείο» των αγώνων κατάταξης και προσπάθησαν να το αξιοποιήσουν στο ψυχολογικό του σκέλος, προκειμένου να φτάσουν σε κάτι παραπάνω όμως δημιουργούσαν με δυσκολία κάποιες καλές στιγμές στην μεγάλη περιοχή του Σαράνοφ!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν στα όρια του αναμενόμενου!
Η Βέροια έψαχνε το 2ο γκολ, της ολικής ανατροπής των δεδομένων όμως και πάλι, παρότι πήρε κάποιες πρωτοβουλίες παραπάνω σε λίγες περιπτώσεις μπόρεσε να προκαλέσει ανησυχίες!
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αύξησαν την πίεση στους χώρους κι αυτό τους έδωσε αρκετές φορές την ευκαιρία να βγούνε στον ανοιχτό χώρο όμως δύσκολα προσέγγισαν την αντίπαλη περιοχή ώσπου να φτάσουμε στο 77ο λεπτό, οπότε και έγινε το 1-1!
Ο Σαραμαντάς σέντραρε από τα αριστερά, με τους αμυντικούς της Βέροιας να δυσκολεύονται στο να διώξουν μακριά. Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος με γροθιές έστειλε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και εκεί κινήθηκε αστραπιαία ο Ντάντι Μπεχαράνο και με μονοκόματο βολέ πέτυχε ένα ωραίο όσο και κομβικής σημασίας γκολ!
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Βέροιας πίεσε δίχως να αλλάξει κάτι…
Έτσι φτάσαμε στο φινάλε του γλεντιού για την ομάδα της Φθιώτιδας και της απογοήτευσης για την ομάδα από τη Μακεδονία!

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα) :
Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες (74’ Ταϊρόν), Καραμάνος (74’ Μπαγκουρά), Μανούσος.΅

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης)
Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77’ Γαβριηλίδης), Μούργος (77’ Καπνίδης), Φοφανά (65’ Κουάτεγκ), Γιακουμάκης, Πασάς.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Βέροια 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNi8xOC8xOS8xNV8yNl82MmFlMjQ0ZTcwYTliLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M32S”,”uploadDate”:”2022-06-18T19:16:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-ckti063xpb1d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.