Ολυμπιακός: Συμφωνία με Βρσάλικο

Σε συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο ήρθε ο Ολυμπιακός! Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται πλέον ν΄ανακοίνωθεί και επίσημα!

Ο Σίμε Βρσάλικο, ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε με τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και αφού άκουσε την πρόταση του, δεν το σκέφτηκε και πολύ!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε από την αρχή στον στον Βρσάλικο πόσο επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Ο ισχυρός άντρας έφερε τον Κροάτη στο Ελ. Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροσκάφος, του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας ενώ ακολούθησε και ξενάγηση στο Ρέντη και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος απ΄όσα άκουσε και είδε ενώ έμεινε απόλυτα εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού!

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον αναμένεται ο ποδοσφαιριστής ν΄ανακοινωθεί επίσημα από τους «ερυθρόλευκους». Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κροάτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται στην Ελλάδα ξανά τέλη Ιουνίου, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας και χρειάζεται ξεκούραση.

Ο Σίμε Βρσάλικο είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις καθώς έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πως τον θέλει πραγματικά και αυτό επηρέασε την απόφαση του ποδοσφαιριστή καθώς και της συζύγου του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.