ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών

Η πρώτη ημέρα, του 3ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ, που την τελική επιμέλεια και ευθύνη έχει ο Ηλίας Κυριακίδης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2021-22, στο οποίο εκπροσωπούνται οι 21 συνεργαζόμενοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, έχοντας προηγουμένως συμβάλλει στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, του οποίου την τελική επιμέλεια και ευθύνη έχει ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου ήταν και αυτός άνοιξε και το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου με την εισήγησή του με τίτλο «Αλληλεπίδραση μεταξύ προπονητή και παικτών».
Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης είχε και η εισήγηση του αναλυτή του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ Γιάννη Αντωνόπουλου με θέμα «Ο ρόλος του αναλυτή σε μία σύγχρονη επαγγελματική ομάδα». Ο υπεύθυνος διοίκησης Λεωνίδας Χατζημιχάλης ανέπτυξε το θέμα «Αγωνιστικές ρουτίνες και εισαγωγή στην ψυχολογία», ενώ ακολούθησε εκπαιδευτικός αγώνας στο Σεραφείδειο ανάμεσα στην Κ13 της ΑΕΚ και μία μικτή ομάδα από συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία, με υπεύθυνους προπονητές τους κ. Αριστοτέλη Σχίζα (Κ13 ΑΕΚ) Χρήστο Βέλλιο (Αστέρας Λαμίας) Τάσο Μασούρα (Εθνικός Καρδίτσας) Νίκο Παπακυρίτση (ΑΕΚ Σαραγίων) και Κώστα Ρουμελιώτη (Ακαδημία Μώλου).
Οι εργασίες συνεχίζονται αύριο και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι με επίσκεψη και ξενάγηση όλων των συμμετεχόντων στην OPAP ARENA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.