ΑΕΚ: Βάζουν στο στόχαστρό της Ισραηλινό εξτρέμ!

Την περίπτωση του Ντόλεβ Χαζίζα φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Η διαφαινόμενη φυγή του Νόρντιν Άμραμπατ, αλλά και αυτή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς δημιουργούν κενά στα εξτρέμ της ΑΕΚ, η οποία είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για να ενισχυθεί στα “φτερά”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα Ισραηλινών, ο 27χρονος εξτρέμ της Μακάμπι Χάιφα, Ντόλεβ Χαζίζα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης.

Όπως αναφέρει το Sport5 του Ισραήλ η Ένωση έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 27χρονο εξτρέμ, κάτι που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους “κιτρινόμαυρους“.

«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα και η Κασίμπασα από την Τουρκία ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Χαζίζα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει πως ο παίκτης έχει μεταφέρει στη διοίκηση της ομάδας του πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό θα την εξετάσει σοβαρά, ενώ και ο σύλλογος από τη μεριά του, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ο Χαζίζα έχει με συμβόλαιο στη Μακάμπι Χάιφα ως το καλοκαίρι του 2024, ενώ στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια όταν αποκτήθηκε από την Μπνέι Γεχούντα.

Τη φετινή σεζόν ξεχώρισε με 11 γκολ και επτά ασίστ σε 48 παιχνίδια, αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και στον άξονα, αλλά η φυσική του θέση είναι στην αριστερή πτέρυγα, παρότι είναι δεξιοπόδαρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.