ΠΑΣ Γιάννινα: Δικός του ο Ροσέρο

Την πρώτη τους μεταγραφή γνωστοποίησαν οι Ηπειρώτες.

Συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ΓΙάννινα υπέγραψε ο Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, όπως εγινε γνωστό πριν από λίγο. Ο πρώην παίκτης του Βόλου μετακομίζει έτσι στους Ηπειρώτες, αποτελώντας την πρώτη τους κίνηση για φέτος.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Ροσέρο ο οποίος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1998, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία τρία χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα και συγκεκριμένα στην Σάντα Λουτσία, έχοντας πετύχει 28 γκολ σε 67 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στο Βόλο και μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 6 γκολ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο Κέβιν Ροσέρο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα γνωστή με πολύ κόσμο που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Ελπίζω με την παρουσία μου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μαζί της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.