Νικολάι Άλχο: Ένας μουσικός σταρ στον Βόλο και την Εθνική Φινλανδίας!

Ο Νικολάι Άλχο του Βόλου είναι ένας μουσικός σταρ στη Φινλανδία. Και μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του, ετοιμάζεται για τη μεγάλη μουσική επιστροφή!

Τον γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή του Βόλου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Νικολάι Άλχο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην ομάδα της Μαγνησίας ως δεξιός οπισθοφύλακας, διατήρησε τη θέση του στην Εθνική Φινλανδίας, με την οποία συμμετέχει στο Nations League, ωστόσο η δεύτερη του ιδιότητα ήταν μάλλον άγνωστη στο ελληνικό κοινό. Όχι και στο φινλανδικό!

Βλέπετε ο Νικολάι Άλχο δεν είναι μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και μουσικός. Και μάλιστα με επιτυχία που θα ζήλευαν αρκετοί σταρ του… πενταγράμμου!

Ο Άλχο κατάφερε να κάνει το… μπαμ στη Φινλανδία πριν από εννέα χρόνια. Το ντεμπούτο του “Standing Right Here” κυκλοφόρησε το διάστημα που αγωνιζόταν στο Ελσίνκι, έγινε viral στο youtube και hit στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Φινλανδίας.

Αυτό ήταν! Ο Άλχο υπέγραψε σε μεγάλη φινλανδική μουσική εταιρεία, κυκλοφόρησε άλλα δύο single, τα οποία είχαν επιτυχία, αλλά τελικά αποφάσισε να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και να κάνει ένα μεγάλο μουσικό…. διάλειμμα. Με την υπόσχεση ότι θα επανέλθει στα μουσικά δρώμενα μόλις ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Και αν αναρωτιέστε για το ταλέντο του Νικολάι Άλχο, ένα κλικ στο βίντεο θα σας πείσει ότι το… έχει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.