ΟΦΗ: Βλέπει Ντρέσεβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr από τη βαλκανική χώρα, ο διεθνής Κοσοβάρος στόπερ εξετάζεται από τους κρητικούς για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Αύριο (5/6, 21:45) το Κόσοβο υποδέχεται την Εθνική μας ομάδα στην Πρίστινα, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία του Nations League.

Ωστόσο, είμαστε στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και όλες οι ομάδες οργανώνουν τα ρόστερ της νέας σεζόν. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του novaposports.gr, ένας από τους παίκτες των Κοσοβάρων ενδιαφέρει τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για τον Ιμπραϊμ Ντρέσεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και μέχρι φέτος αγωνιζόταν στην Χέρενφεϊν με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος.

Στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Κύπρο, ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, ενώ έχει αγωνιστεί και τρεις φορές απέναντι στην Εθνική μας ομάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει προταθεί στον ΟΦΗ και η περίπτωσή του να εξετάζεται. Άλλωστε η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που αφορούν στους κρητικούς κρίνεται επιβεβλημένη.

Θα μπορούσε κάλλιστα η περίπτωση του Ντρέσεβιτς να συνδεθεί και με το ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στη χώρα της “τουλίπας”, όπου δεδομένα θα έχει δει πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι περνούν από “κόσκινο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.