Ολυμπιακός: Πόσο ενδιαφέρει τον Ελ Αραμπί η Έλτσε;

Τα σενάρια γύρω απ' το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η προοπτική της Έλτσε.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αφού παρακολούθησε τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για τον τελικό γύρο διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που θ’ αφορούν φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στις 31 Μαϊου το συμβόλαιο του 35χρονου Μαροκινού φορ ολοκληρώνεται και στο τραπέζι υπάρχουν για εκείνον και άλλες προσφορές.

Χθες προέκυψε το ενδιαφέρον της Έλτσε, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στη La Liga και αναζητεί μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης. Προφανώς η ομάδα απ’ το Αλικάντε είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσει του Ελ Αραμπί, ωστόσο θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική του διάθεση. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν έπαιξε στη Γρανάδα (2012-2016) σε 134 ματς, σκοράροντας 34 φορές. Ο Ελ Αραμπί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι “σύγχρονος μύθος” του συλλόγου. Δεν έχει πράγματα ν’ αποδείξει και οι φίλοι της ομάδας πίνουν και θα πίνουν νερό στ’ όνομα του, ακόμα και μετά από μια μέτρια σεζόν.

Ταυτόχρονα ο σπουδαίος φορ έχει πάρει το κολάι των συλλόγων της Super League και για το ταλέντο και το μέγεθος του, ένα μίνιμουμ τερμάτων θα είναι αρκετά εφικτό να τα πετύχει. Οπότε ο Ελ Αραμπί είναι δεδομένο πως πρώτα θ’ ακούσει την τελική πρόταση του Ολυμπιακού και μετά τις υπόλοιπες, ενώ ξεκάθαρη προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη χώρα μας. Το φινάλε του σίριαλ πλησιάζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.