Ολυμπιακός: Έτσι έγινε… πορθητής ο Μασούρας (vids)


Οι σημερινές δηλώσεις του τεχνικού της Τραμπζονσπόρ Αμπντουλάχ Αβτσί σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Γιώργο Μασούρα, πρόσθεσε… καύσιμο στον κινητήρα του σίριαλ που φαίνεται πως έχει ξεκινήσει. “Ναι, θέλουμε να βάλουμε στα χρώματα μας τον Γιώργιο Μασούρα του Ολυμπιακού. Τον θέλαμε από την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και στη μεσαία γραμμή-αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Υπάρχει, βέβαια, και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Εξετάζουμε την κατάσταση. Οπότε μπορώ να πω ότι αυτός ο ποδoσφαιριστής είναι στη λίστα μας. Η διοίκηση μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί”.

Πιο σαφής αναφορά δεν θα μπορούσε να γίνει από πλευράς Τούρκων και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός και φυσικά ο παίκτης θα ικανοποιηθούν από την πρόταση που θα έρθει στο λιμάνι. Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ φαντάζει λίγο για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι δεμένος με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και είναι εδώ και τρία χρόνια μεταξύ των κορυφαίων σε συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

Ο Μασούρας κάνει “γκελ” στην τουρκική αγορά και όχι άδικα. Είναι ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού σε παιχνίδια απέναντι σε συλλόγους απ’ τη γειτονική χώρα. Τη φετινή σεζόν πέτυχε δυο γκολ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην επική νίκη με 0-3 στην Κωνσταντινούπολη. Μετρησε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ!

Τη σεζόν 2019-2020 ο Ολυμπιακός συνάντησε την Μπασακσεχίρ στον γ’ προκτιματικό γύρο του Champions League και κέρδισε και στα δύο παιχνίδια. Σ’ εκείνο της Τουρκίας μοναδικός σκόρερ ήταν ο Μασούρας.

Προφανώς η φήμη του Μασούρα έχει γιγαντωθεί χάρη στα πεπραγμένα του εντός και εκτός Ελλάδας, ωστόσο η σπουδαία απόδοση του στα συγκεκριμένα παιχνίδια με τις τουρκικές ομάδες, τον έχουν καταστήσει “ευπώλητο” στην αγορά της Τουρκίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.