Ολυμπιακός: Έχουν θέση στο ρόστερ Κούτρης και Μασούρας; (poll)


Το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ετοιμάζεται να υποδεχτεί για ακόμα μια φορά τους Λεονάρντο Κούτρη και Γιάννη Μασούρα, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί πως θ’ ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι δύο ποδοσφαιριστές τις τελευταίες σεζόν βιώνουν συνεχόμενους δανεισμούς, ωστόσο βρίσκονται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού των φιλάθλων. Το θέμα είναι να βρεθεί και στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιάννης Μασούρας έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία επίσημα ματς με τον Ολυμπιακό και αυτά είναι για το κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2018-2019. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναζήτησε περισσότερα πνευματικά στοιχεία απ’ το παιχνίδι του Μασούρα και τον έστειλε να τα κερδίσει σε διάφορους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας (Πανιώνιος, ΑΕΛ, Γκόρνικ Ζάρμπζε και Σπάρτα Ρότερνταμ). Ο 25χρονος σήμερα Μασούρας έχει τα στοιχεία ενός σύγχρονου δεξιού οπισθοφύλακα με αρετές αμυντικά και επιθετικά, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στην παραδοσιακή επιθετικότητα των μπακ του Ολυμπιακού. Έχει ήδη λάβει μέρος στην προετοιμασία της σεζόν 2019-2020.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού απ’ τη σεζόν 2017-2018 και έφτασε τις 65 συμμετοχές, το ένα γκολ και τις 12 ασίστ με τους “ερυθρόλευκους”. Έχασε σταδιακά τη θέση του τη σεζόν 2019-2020 απ’ τον “πυραυλοκίνητο” Κώστα Τσιμίκα και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαγιόρκα και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο 26ρονος Κούτρης ξεπέρασε έναν σημαντικό τραυματισμό και επιστρέφει πιο ώριμος και έτοιμος να “δέσει” στο λιμάνι.

Εσείς τι πιστεύετε; Έχουν οι Μασούρας και Κούτρης θέση το ρόστερ του Ολυμπιακού;

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘QP’]=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,’script’,’//scripts.poll-maker.com/3012/pollembed.js’,’qp’);Poll


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.