Ένας πρώην “ερυθρόλευκος” για Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ!

Ο Μίλος Μάριτς, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ!

Ο Μίλος Μάριτς είναι το τελευταίο όνομα που βγήκε στη δημοσιότητα και φέρεται να είναι υποψήφιος για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Βέλγιο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις του αλλά και να τρέξει τις διαδικασίες για το νέο οργανόγραμμα στο εσωτερικό των “κιτρινόμαυρων“.

Τελικά, ούτε Μιλοβάνοβιτς, ούτε Μαϊστόροβιτς που γνώριζαν την ΑΕΚ και είχαν δουλέψει ξανά για την Ένωση επιστρέφουν για ν’ αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή, αλλά ο Μίλος Μάριτς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άνθρωπος που θα “τρέχει” από εδώ και στο εξής τα μεταγραφικά και τον σχεδιασμό του κλαμπ.

Ο 40χρονος άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι και το 2007 είχε 86 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ.

Τα τελευταία χρόνια ο Μάριτς εκτελεί χρέη μάνατζερ, είχε πάει τον Ιβάν Λέκο στην Αλ Αϊν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα είχε προτείνει αυτός τον Ιβάν Λέκο για τον πάγκο της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.