Μάνατζερ Ουάρντα: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον παίκτη»

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αιγύπτου ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον πελάτη του.

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αιγύπτου ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον πελάτη του.
Μιλώντας στον Αιγυπτιακό Τύπο, ο μάνατζερ του Ουάρντα επεσήμανε ότι για τον πελάτη του υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα.
Ο Αιγύπτιος μέσος πάντως από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση θα ήθελε να επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του τόνισε:
«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.
Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.
Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!