Νέα γήπεδα στην Ελλάδα. Κάποτε όνειρο, πλέον πραγματικότητα (pics)

Το novasports.gr σας παρουσιάζει τα νέα ελληνικά γήπεδα, αλλά και αυτά που ήδη υπάρχουν και φέρνουν ελπίδα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό "αύριο" στη χώρα μας.

Κάποτε τα νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ελλάδα ήταν σαν… ανέκδοτο. Το ΟΑΚΑ έστεκε μόνο και έρμο για να θυμίζει ότι η χώρα μας διαθέτει ένα σύγχρονο στάδιο διεθνών προδιαγραφών και… τέλος. Όμως οι ελληνικές ομάδες έκαναν βήματα προόδου και εν έτει 2022 η κατάσταση δεν είναι πια… εναλλακτική.

Το novasports.gr σας παρουσιάζει τα νέα ελληνικά γήπεδα, αλλά και αυτά που ήδη υπάρχουν και συντηρούν την ελπίδα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό “αύριο” στη χώρα μας.

Γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Η έδρα του Ολυμπιακού στο Φάληρο είναι αυτή τη στιγμή το πιο σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα και ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις της UEFA. Ένα μικρό “στολίδι”, το “Γ. Καραϊσκάκης” αυτή τη στιγμή είναι – δικαιολογημένα – λόγος για να καυχιόνται με υπερηφάνια οι “ερυθρόλευκοι”.

AEL FC ARENA

Το νεότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα έγινε μέσα σε λίγα χρόνια από διαμάντι… άνθρακας. Οι εξελίξεις στην ΑΕΛ, η αντιπαράθεση πρώην και νυν ιδιοκτητών και η απόφαση των “βυσσινί” να αποχωρήσουν από αυτό το ποδοσφαιρικό “διαμάντι”, έχουν προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Σχεδόν παρατημένο στην… τύχη του είναι το AEL FC ARENA, αν και άνοιξε τις πύλες του μόλις το 2010.

Nέο γήπεδο Παναθηναϊκού

Mετά από μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, το… νερό φαίνεται ότι έχει μπει στο αυλάκι και ο Παναθηναϊκός σε λίγα χρόνια αναμένεται να έχει το δικό του σύγχρονο ποδοσφαιρικό “σπίτι” στην περιοχή του Βοτανικού. Με ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών το 2026, το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού πρόκειται να είναι ότι πιο μοντέρνο θα διαθέτει η χώρα μας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ένα από τα καλύτερα στα Βαλκάνια.

Νέο γήπεδο ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει σημαντική προσπάθεια για να υλοποιηθεί το πλάνο της κατασκευής της “νέας Τούμπας” και έχει προχωρήσει σημαντικά το πρότζεκτ στο μέτρο του δυνατού. Ουσιαστικά έχει γίνει ότι περνούσε από το… χέρι των ανθρώπων του Δικέφαλου και πλέον η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση αναμονής. Γιατί οι υποσχέσεις και οι προφορικές δεσμεύσεις έχουν ήδη δωθεί από τοπικούς και κυβερνητικούς παράγοντες.

Νέο γήπεδο Άρη

Το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου του Άρη κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου εξετάζει η διοίκηση των “κίτρινων”. Πρόκειται για ένα σχέδιο που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο δείχνει υλοποιήσιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.