Μανωλάς: “Παραγκωνίστηκα στη Νάπολι, γύρισα εκεί που με αγαπούν”

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στη "La Repubblica" για την παρουσία του στη Νάπολι, τον τελικό του Conference League και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική “La Repubblica” μιλώντας για τον αποψινό τελικό του Conference League μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ και την προφανή προτίμηση του. Παράλληλα έκανε λόγο στον τρόπο αποχώρησης απ’ τη Νάπολι, αλλά και στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Για τον τελικό ο Μανωλάς ευχήθηκε να είναι νικήτρια η Ρόμα: “Θα είμαι υποστηρικτής της με όλη μου την ψυχή για να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο το οποίο αξίζει ο κόσμος της. Φέτος δεν πήγε καλά, αλλά ένας τελικός είναι πάντα τελικός”.

Για την αποχώρησή του από τη Νάπολι ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε: “Ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις. Υπήρξαν κάποια θέματα για τα οποία από σεβασμό στους συμπαίκτες μου που παραμένουν στο κλαμπ δεν θα ήθελα να μιλήσω”.

Για τον τον Λουτσιάνο Σπαλέτι είπε: “Στη Νάπολι φέτος έπαιξα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και μετά έμεινα εκτός. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί! Έκανα ένα λάθος με τη Γιουβέντους, είναι αλήθεια. Αλλά δεν πιστεύω ότι μου άξιζε να μείνω εκτός. Ο Σπαλέτι ως προπονητής δεν αμφισβητείται, είναι από τους καλύτερους, που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά η σχέση μας δεν ήταν και η καλύτερη. Με τους άλλους προπονητές, που είχα, η σχέση ήταν πάντα εξαιρετική”.

Όσο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: “Το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να πάω κάπου και να νιώσω ότι ο κόσμος και η ομάδα με αγαπούν. Και ήξερα ότι εκεί θα το βρω αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.