ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός αποχαιρετισμός του Βαρέλα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου (pics)

Ο 34χρονος Καποβερντιανός κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ενώ χρησιμοποίησε πολύ ξεχωριστά λόγια για τον Ρουμάνο τεχνικό

Την ανάγκη ν’ απευθύνει ξεχωριστό αποχαιρετισμό τόσο στον Ιβάν Σαββίδη όσο και στον Ραζβάν Λουτσέσκου ένιωσε ο Φερνάντο Βαρέλα με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να προβαίνει σε δύο διαδικτυακές δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εν αρχή ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ ανέφερε: «Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα έκανε για μένα και την οικογένειά μου. Ήταν εκπληκτικά χρόνια και σας ευχαριστώ για το τηλεφώνημα την Κυριακή, δεν το περίμενα… Τα λέμε σύντομα. Για πάντα ΠΑΟΚ».

Κι ακολούθως προέβη σε μια άκρως επιτιμητική τοποθέτηση για τον 53χρονο Ρουμάνο τεχνικό: «Για τον πατέρα μου, Ραζβάν. Ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα ποτέ στο ποδόσφαιρο. Έκανες πράγματα για εμένα, που δεν τα έκανε ούτε ο πατέρας μου. Μου έδωσες δύναμη, πάθος, αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Τα τρία χρόνια που δουλέψαμε μαζί, ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη ζωή σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.