ΠΑΟΚ: Πατέρας καταγγέλει απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στον ίδιο και τον 13χρονο γιο του (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον γιο του για τον τελικό του Κυπέλλου σε μια απίστευτη μαρτυρία-καταγγελία

Ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν πατέρα, τον 13χρονο γιο του και τις δυνάμεις των ΜΑΤ από τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Μέσα από καταγγελία την οποία πραγματοποίησε ο κ. Λάζαρος, φίλος του “Δικεφάλου” και πατέρας του 13χρονου Κωνσταντίνου, γίνεται λόγος για απρόκλητη κι εντελώς αδικαιολόγητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με χτυπήματα εις βάρος του ίδιου αλλά και του γιου του, για τον οποίο υποστηρίζει πως έχει κι έγκαυμα στην πλάτη από τη ρίψη δακρυγόνου!

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό Open tv: “Το παιδί μου στα πέντε μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει “όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου. Ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας καθώς αναρωτιόμαστε τί θα είχε συμβεί αν το δακρυγόνο είχε βρει το παιδί μου στο μάτι κι όχι στην πλάτη”.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ταξίδεψαν από την Έδεσσα για τον τελικό του κυπέλλου και τους χτύπησαν τα ΜΑΤ”,”description”:”Καταγγελία πολίτη: «Έπεσα θύμα επίθεσης από τα ΜΑΤ μαζί με το παιδί μου».”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wNS8yNS8wNi8xOV80MF82MjhkY2E3YzRmNzg5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M41S”,”uploadDate”:”2022-05-25T06:22:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-ck8m9ecsnybd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.