Ολυμπιακός: Τουρκικό “χρυσάφι” στα πόδια του Μασούρα

Στα πόδια του Μασούρα "σφάζονται" οι τουρκικές ομάδες, τι προσφέρουν για να τον κάνουν δικό τους, τι ζητά ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με εντυπωσιακά νούμερα και με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι των Πρωταθλητών.

Όπως και πέρσυ έτσι και φέτος υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα ακραίο επιθετικό, μόνο που φέτος τα πράγματα μοιάζουν πιο… σοβαρά και τα ποσά πιο μεγάλα. Η εμφάνιση του Μασούρα στα ματς με την Φενέρ, αλλά και κόντρα στην Μασακσεχίρ έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα των τουρκικών ομάδων.

Επίσης οι εξαιρετικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας των Μπακασέτα, Σιώπη, Πέλκα κ.α έχει ανοίξει την πόρτα και για άλλους Έλληνες, αφού μόλις σήμερα η Ανκαραγκουντσού ανακοίνωσε τον Χατζηγιοβάνη.

Η Φενέρ, η Τραμπζοσπόρ και τα 8εκ ευρώ

Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι ομάδες που μαχονται για τον Μασούρα, η μία είναι η… πονεμένη από τον Έλληνα άσο (δύο γκολ και μία ασίστ στα μεταξύ τους παιχνίδια), Φενέρμπαχστε και η δεύτερη είναι η Πρωταθλήτρια Τραμπζοσπόρ. Δεν πρόκειται απλά για ενδιαφέρον αλλά και επίσημες προτάσεις. Το ποσό που οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει είναι στα 5εκ ευρώ, όμως για τον Ολυμπιακό αυτά τα χρήματα δεν είναι ικανά να τον πείσουν να δώσει τον Μασούρα το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2024.

Το ποσό που θα μπορούσε να αποτελέσει ποσό μεταγραφής είναι αυτό των 8εκ ευρώ. Μαλιστα ο πρόεδρος της Τραμπζοσπόρ το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, δείχνοντας πως υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον:

«Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ και αυτά είναι πολλά για εμάς. Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις», θα πει και θα αφήσει τα πάντα ανοιχτά.

Ο Μασούρας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 46 παιχνίδια, συνολικά με την ερυθρόλευκη τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει 164 συμμετοχές, 42 γκολ και 21 ασίστ δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.