Παναθηναϊκός: Χωρίς ανάσα οι τέσσερις διεθνείς

Μετά από τρεις μέρες ξεκούρασης, οι πέντε διεθνείς του Παναθηναϊκού ενσωματώνονται την Τετάρτη στην Εθνική ομάδα από τις υποχρεώσεις της οποίας θα επιστρέψουν στις 12 Ιουνίου.

Οι Σωκράτης Διούδης, Γιάννης Κώτσιρας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είχαν τρεις μέρες ξεκούρασης και από Τετάρτη πιάνουν και πάλι δουλειά.

Θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος ενόψει των τεσσάρων αγώνων στο Nations League που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Αυτές ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με το παιχνίδι με το Κόσοβο στο Βόλο και η πραγματική άδεια των τεσσάρων παικτών θα ξεκινήσει από τις 13 Ιουνίου.

Η προετοιμασία του “Τριφυλλιού” αναμένεται να αρχίσει στις 20 Ιουλίου ελέω και τον ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αλλά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα λάβουν δέκα μέρες έξτρα άδειας και σύμφωνα με το πλάνο πρόκειται να ενσωματωθούν στις 30 Ιουνίου. Δηλαδή θα ξεκουρασούν για κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες μετά από μια δύσκολη χρονιά και ενόψει μιας ακόμα πιο δύσκολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!