ΠΑΟΚ: Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Βαρέλα στους συμπαίκτες του (vid)

Στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο 35χρονος Καποβερντιανός κεντρικός αμυντικός έγραψε τον επίλογό του στον "Δικέφαλο"

Πριν από μια εβδομάδα, αγωνίστηκε στην Τούμπα για τελευταία φορά ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και το περασμένο Σάββατο, μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου ο Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησε το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη του αγωνιστικού τμήματος.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε μια φορτισμένη ομιλία στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ την οποία κατέγραψε και παρουσιάζει το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι της ΠΑΕ, PAOKtv. Όπως σημείωσαν οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” σχετικά: “Ήρθε ως ένας (ακόμα) παίκτης για την άμυνα. Κλείνει τον κύκλο του ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα ασπρόμαυρα. Ως ένας από τους δύο παίκτες με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε τον δικό του επίλογο λίγο μετά τον τελευταίο αγώνα του“.

Όλα όσα είπε ο “TheBeast”: «Αφήνω πίσω εξαιρετικούς ανθρώπους. Όλα αυτά τα έξι χρόνια έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Κάποιοι ποδοσφαιριστές φεύγουν, αυτό είναι το νορμάλ στο ποδόσφαιρο Τώρα ήρθε η δική μου ώρα να αποχωρήσω. Από τώρα θα είμαι ένας ακόμα φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δικός σας, όλων των ποδοσφαιριστών που θα παίζουν για την ομάδα, που θα είναι φίλοι μου.

Ήταν έξι απίστευτα χρόνια, ακόμα και το τελευταίο διάστημα που υπέφερα περισσότερο.  Έμαθα πάρα πολλά αυτούς τους τέσσερις μήνες που ήμουν εκτός ομάδας και μου έδωσε περισσότερη δύναμη, για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να πω «ευχαριστώ» σε όλους εσάς, επειδή οι στιγμές που έζησα εδώ θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου. Σε εσάς παιδιά εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ελπίζω και του χρόνου να είστε εδώ, στο ΟΑΚΑ, για έναν τελικό. Να κατακτήσετε τον τίτλο, να πάτε ακόμα πιο μακριά στο Conference League.

Nα έχετε μια καλή προετοιμασία, δώστε τα όλα, γιατί η ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο είναι μικρή. Πριν από έξι χρόνια ήμουν 28, τώρα είμαι 34. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, τις στιγμές, αλλά και τη ζωή και την οικογένεια σας. Εύχομαι σε όλους σας, ό,τι καλύτερο στις ζωές σας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.