ΠΑΕ Άρης: “Το αφήγημα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος”

Στην αντεπίθεση περνούν οι άνθρωποι των "Κιτρίνων" μετά τη δικαίωση που έλαβαν από την UEFA για το θέμα της αδειοδότησης

Την πρωϊνή ενημέρωση από την UEFA για την απρόσκοπτη συμμετοχή του Άρη στις διοργανώσεις της προσεχούς σεζόν διαδέχθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας: “Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ αυτή η επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που κάναμε όλη τη σεζόν, θα έπεφτε στο κενό.

ΚΑΙ αυτό το αφήγημα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Το δίκαιο και η αλήθεια έλαμψαν πάλι. Όπως και στην (ανύπαρκτη) υπόθεση Λάσκοφ. Ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία.

Στην UEFA υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, δυστυχώς για κάποιους στο Γουδί, που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχείρησαν να μας κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Τώρα.

Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Σαράκης, ο Μπάρτζης και οι συν αυτώ;

Έπεται συνέχεια…“.

Ωστόσο όπως σημειώνουν οι “Κίτρινοι”, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κινηθεί εναντίον των κ.κ. Σαράκη, Μπάρτζη για όλα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!