Άρης: Η UEFA ανάβει πράσινο στο σχεδιασμό

Τα καλά νέα από την UEFA σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο Europa Conference League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο περιμένει η διοίκηση του Άρη για να προχωρήσει το σχεδιασμό της ομάδας

Το πράσινο φως από την UEFA περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για να προχωρήσει το σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, 2022-2023. Συγκεκριμένα, αυτό που αναμένουν οι “κίτρινοι” είναι να απαλλαγούν από την έφεση του προϊστάμενου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη, σχετικά με την άδεια συμμετοχής που πήρε η ομάδα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καλά νέα δεν αργούν!

Συγκεκριμένα, με βάση την πληροφόρηση που έχουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, η καταγγελία που έκαναν στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη για το θέμα της νομιμότητας της έφεσης αυτού κατά της απόφασης για ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ομάδας έπιασε τόπο. Δηλαδή, έγινε αποδεκτή. Επ’ αυτού, μάλιστα, οι πληροφορίες των “κίτρινων” λένε ότι η UEFA ενημέρωσε σήμερα (23/5) σχετικά την ΕΠΟ και αναμένεται η έφεση να μην προχωρήσει καν σε διαδικασία εκδίκασης. Τουτέστιν, να αποσυρθεί.

Εφόσον γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης ξεκινούν άμεσα τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Πρώτη κίνηση είναι να γίνει επικοινωνία μεταξύ του επικεφαλής της “κίτρινης” διοίκησης, Θόδωρου Καρυπίδη, και του προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργος. Στη συζήτηση αυτή αναμένεται να τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία των δύο πλευρών την ερχόμενη σεζόν, αλλά και τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αρχής γενομένης από τις ανανεώσεις κάποιων από τα συμβόλαια παικτών που λήγουν.

Το θέμα των ανανεώσεων είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο αριθμός αυτών που τελειώνουν είναι μεγάλος και ενδέχεται να υπάρχει και ο περιορισμός στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού από το CAS (αν όντως βγει η απόφαση για το θέμα Ντουρμισάι μέχρι τις 10 Ιουνίου και δεν πάρει νέα παράταση για το ερχόμενο… φθινόπωρο). Συγκεκριμένα, δεκατέσσερα (14) είναι αυτά που έφτασαν στο τέλος τους. Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι για τέσσερα (τουλάχιστον) από αυτά υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς διοίκησης να ανανεωθούν. Αυτά είναι των Κουέστα, Σούντγκρεν, Ματίγια και Γκάμα. Μένει να παρθεί η οριστική απόφαση σε επίπεδο διοίκησης-προπονητή, όμως, πριν γίνουν οι τελικές προτάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.