Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γκατσίνοβιτς (vids)

Γκατσίνοβιτς και Παναθηναϊκός βγήκαν αμφότεροι κερδισμένοι από τη συνεργασία τους, με την απόλυση του Χένες όμως να περιπλέκει τα πράγματα για ανανέωση της παρουσίας του Σέρβου.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήρθε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από την Χοφενχάιμ και όντας παροπλισμένος από τον Σεμπάστιαν Χενες.

Ο Σέρβος χαφ αναζητούσε μια ομάδα για να βάλει ξανά την καριέρα του στο δρόμο των επιτυχιών και ο Παναθηναϊκός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς του πρόσφεραν αυτή την ευκαιρία, με τις δύο πλευρές στο τέλος της σεζόν να βγαίνουν αμφότερες κερδισμένες.

Το “τριφύλλι” πήρε πολλά πράγματα στο παιχνίδι του από τον Σέρβο χαφ, ο οποίος πήρε το χρόνο συμμετοχής που αναζητούσε, νιώθοντας ξανά χρήσιμος και πολύτιμος σε μια ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προφανώς και πιστεύει στις δυνατότητες του Γκατσίνοβιτς και εννοείται πως θα επιθυμούσε την παραμονή του στο “τριφύλλι”. Ο 26χρονος χαφ αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από τις δύο πλευρές η παραμονή του.

Η Χοφενχάιμ στην οποία ανήκει ο Γκατσίνοβιτς έδιωξε προ ολίγων ημέρων τον Σεμπάστιαν Χένες και πλέον για το μέλλον του Σέρβου, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, θα αποφασίσει ο νέος προπονητής της γερμανικής ομάδας.

Έτσι δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός της Χοφενχάιμ, να θέλει να δει τον Γκατσίνοβιτς, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που σαφώς δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.