ΑΕΚ: Ο Αραούχο ετοιμάζεται από τώρα για τη νέα χρονιά

Η φετινή χρονιά τελείωσε πρόωρα για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε κάποια λεπτά με τον Άρη, ενώ πλέον ετοιμάζεται από τώρα για τη νέα σεζόν.

Η χρονιά τελείωσε, δυστυχώς για την ΑΕΚ και τους παίκτες της με αρνητικό πρόσημο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης, Σέρχιο Αραούχο για την ώρα δεν πάει διακοπές, αλλά γυμναστήριο.

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε ο Αργεντινός επιθετικός, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ακολουθεί εντατικό ατομικό πρόγραμμα για να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, αλλά και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον προσαγωγό.

Ο “Τσίνο” τραυματίστηκε μετά το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με αποτέλεσμα να χάσει όλο τον δεύτερο γύρο, εκτός κάποιων λεπτών στο παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επιστρέφοντας στη δράση πολύ πριν τον προγραμματισμένο χρόνο.

Ο Αραούχο με βίντεο που ανέβασε στα social media έδειξε πως η δουλειά ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή δεν σταματά ποτέ, με τον Αργεντινό επιθετικό να δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμος τόσο στη φετινή προετοιμασία, αλλά και για να ξεπεράσει τον τρυματισμό στον προσαγωγό.

Δείτε στα stories του Αραούχο βίντεο από την προπόνηση επί ισπανικού εδάφους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.