Σέλουκ: “Γιατί η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ να μην είναι μια επιλογή για τον Τζιούμπα;” (vid)

Τον 33χρονο Ρώσο επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προσέθεσε στην επικαιρότητα του "Δικεφάλου" ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Σέλουκ

Μετά από επταετή παρουσία στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο αρχηγός της Άρτεμ Τζιούμπα ανακοίνωσε την απόφασή του ν’ αποχωρήσει κι ο εκπρόσωπός του τον στέλνει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ!

Ο 33χρονος, ύψους 1.96μ. Ρώσος επιθετικός με δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό του αποχαιρέτισε τη Ζενίτ, με την οποία είχε 108 γκολ και 70 ασίστ σε 249 συμμετοχές, ενώ λίγο μετά η ρωσική ομάδα πράττοντας ανάλογα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του επιβεβαιώνοντας το “διαζύγιο”.

Ωστόσο η έκπληξη ήρθε από τον εκπρόσωπό του, τον γνωστό Ντμίτρι Σέλουκ που ερωτηθείς για το μέλλον του πρώην ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Μόσχας, της Ροστόφ, της Τομσκ και της Άρσεναλ Τούλα έριξε τη …. “βόμβα” απαντώντας στην ερώτηση σε ποιά ομάδα θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του, ικανή να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις: “Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή; Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει o ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν ένα με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα“.

Η συζήτηση είχε ξεκινήσει γύρω από τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για τον υψηλόσωμο φορ και τον Ερυθρό Αστέρα: “Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δε θα του δώσει τέτοια χρήματα, αλλά δε θα πάει με σχεδόν εξαπλάσια μείωση“.

Ανάλογη ήταν η τοποθέτησή του και για την προοπτική της ουγγρικής Φερεντσβάρος: “Με όλο τον σεβασμό στην Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζιούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας“.

“Καπνός” πλέον υπάρχει, αν θα προκύψει και … “φωτιά” θα φανεί σύντομα ….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.