Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς 2024!

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του για τα επόμενα δύο χρόνια θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς επήλθε συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ανταμείβει τον Σερβοέλληνα προπονητή, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος του πρόσφερε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Έτσι, ο Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο του “τριφυλλιού” μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον ίδιο να δηλώνει πως “επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των εκκατομυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του “τριφυλλιού” μετά την επίτευξη της συμφωνίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας