Βιεϊρίνια: «Ο τελικός Κυπέλλου θα κρίνει αν θα είναι επιτυχημένη η σεζόν μας» (vid)

Στο ο ΠΑΟΚ πρέπει επικρατήσει στον τελικό του Κυπέλλου για να κριθεί ως επιτυχημένη η σεζόν του στάθηκε ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Είναι καλά η ομάδα, οποτε είμαι καλά και εγώ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις. Κατακτήσαμε τη 2η θέση και πλέον πάμε και για το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Είναι μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά δεν πρέπει να γίνει αποτυχημένη. Αυτό το ματς θα κρίνει αν θα είναι επιτυχημένη ή αν απλά μια καλή σεζόν».

Για το “αντίο” του Βαρέλα: «Κάποιοι θα φύγουν από αυτούς που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε το Κύπελλο ώστε και αυτοί να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να δώσουμε ακόμη μιαχαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας».

Για τον Μαουρίσιο: «Ο κόσμος εκτιμάει την παρουσία τέτοιων παικτών και το έδειξε στην αλλαγή του. Όπως και με πολλούς ακόμη παίκτες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στον τελικό:«Μπορούμε να αντέξουμε τον τίτλο του φαβορί, αλλά όπως αποδείχτηκε και στα playyoffs ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι 50-50».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.