Ολυμπιακός: Πάτησαν γκάζι στο φινάλε Ελ Αραμπί και Κούντε!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν πρώτης τάξης ευκαιρία για όσους δεν έφυγαν ακόμα διακοπές!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην ΑΕΚ και επικράτησε 2-3 στο Ολυμπιακό Στάδιο στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μόνο αδιάφοροι δεν παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο ματς. Παρά την έλλειψη χημείας σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαιτίας των νέων αλλαγών, οι “ερυθρόλευκοι” πανηγύρισαν νίκη γοήτρου επί της ΑΕΚ και έκλεισαν ονειρικά τη σεζόν. Η γεύση που έμεινε απ’ την τελευταία παράσταση σε επίσημο ματς ήταν γλυκιά και είχε πρωταγωνιστές.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σταμάτησε στα 23 γκολ σε 51 ματς και έφτασε μια ανάσα απ’ τη θέση του πρώτου σκόρερ της Super League. Ο Μαροκινός το είχε προαναγγείλει πριν την έναρξη των playoffs και έκανε ό,τι μπορούσε για να τα καταφέρει. Η ΑΕΚ βρέθηκε αδύναμη στον δρόμο του και ο Ελ Αραμπί δεν τη λυπήθηκε. Σε τρεις σεζόν ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού έχει πετύχει 78 γκολ σε 151 παιχνίδια! Το χθεσινό χατ-τρικ είναι μια μικρή υπενθύμιση του τι μπορεί να προσφέρει ακόμα και στην ηλικία των 35 προς 36, εν όψει των τελικών συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο Πιέρ Κούντε έχει αυτό το χαλαρό υφάκι του παίκτη με αυτοπεποίθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τι κι αν ο Πέδρο Μαρτίνς από ένα σημείο και μετά τον είχε μόνιμα εκτός αποστολής; Εκείνος συμπεριφέρθηκε με επαγγελματισμό και άδραξε την ευκαιρία στα χασομέρια της σεζόν. Ο Καμερουνέζος έχει κάνει κάτι πολύ σπάνιο. Πρώτη φορά ίσως μιλάμε για εσωτερική μεταγραφή που προκύπτει στο τέλος της κούρσας. Συνήθως αυτά συμβαίνουν κάπου μέσα στον χειμώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.