Μαγιόρκα-Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Ένας Νησιώτης την κρατά στην κατηγορία (vids)

Ο Αμπντόν Πρατς ήρθε από τον πάγκο και χάρισε πολύτιμη νίκη στην Μαγιόρκα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο (2-1), βοηθώντας τη να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή στην Primera Division έχει πλέον η Μαγιόρκα, η οποία επικράτησε 2-1 της Ράγιο Βαγεκάνο με γκολ στις καθυστερήσεις και μία στροφή πριν το φινάλε της σεζόν είναι ισόβαθμη με την Κάδιθ που έμεινε στο 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μουρίκι στο 13ο λεπτό αξιοποίησε την ασίστ του Χάουμε Κόστα και με κεφαλιά έκανε το 1-0, όμως στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Ράγιο μπήκε πολύ πιο δυνατά και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 60′ με τον Παθέ Σις να σκοράρει για πρώτη φορά στη σεζόν.

Ο Αγκίρε έβαλε ότι είχε από τον πάγκο στο ματς, άλλαξε πρόσωπα με τον Αμπντόν Πρατς στο 92′ να αποδεικνύεται “χρυσή” αλλαγή, καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ντιμιτρίεβσκι για το 2-1. Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός που έχει γεννηθεί στη Μαγιόρκα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας στο φινάλε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Τελευταία αγωνιστική η Μαγιόρκα παίζει στην Παμπλόνα με την Οσασούνα και η Κάδιθ στην έδρα της υποβιβασμένης Αλαβές και για να μείνει στην κατηγορία θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με την Κάδιθ, καθώς υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.