Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: -Χ-αμόγελα και φιέστα! (vids)

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το ΠΑΟΚ με τους «ερυθρόλευκους» μετά το τέλος του ματς να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 47ου Πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με αρκετά φρέσκα πρόσωπα στην εντεκάδα ενώ για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο Τσαούσης στην βασική εντεκάδα.

Αμφότεροι προπονητές παρέταξαν την ομάδα τους με 4-2-3-1 και αγωνιστικά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας με τον ΠΑΟΚ να δίνει βάρος στην άμυνα του και να παίζει στην κόντρα. Έτσι ήρθε και το γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο δεύτερο λεπτό!

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά καλός με τις δύο ομάδες να παίζουν γρήγορα και να προσπαθούν ν΄απειλήσουν.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς, αιφνιδιάζοντας τον Ολυμπιακό «παγώνοντας» το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Ζίβκοβιτς με σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Σοάρες που πρόλαβε την έξοδο του Τζολάκη και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Αυτό είναι και το πρώτο γκολ του Πορτογάλου.

Ο Ολυμπιακός παρά το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, προσπάθησε να κρατήσει μπάλα ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο πέμπτο λεπτό, ο Ροντρίγκες δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Πασχαλάκης ήταν σε σωστή θέση και μάζεψε τη μπάλα.

Στο δέκατο λεπτό, ο Κούντε εκτέλεσε φάουλ από τ΄αριστερά η μπάλα έσκασε μπροστά στον Πασχαλάκη που αιφνιδιάστηκε αλλά έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ έδινε κυρίως βάρος στην άμυνα του και στη μεσαία γραμμή, είχε την υπομονή και περίμενε τον Ολυμπιακό, παίζοντας στην κόντρα.

Στο 16ο λεπτό ο Σβαμπ έκανε λασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τζολάκη να μαζέυει.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μονομαχία του Μιτρίτσα με τον Κανέ όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ένα λεπτό αργότερα, Ο Μιτρίτσα έβγαλε τον ΠΑΟΚ στην κόντρα, έσπασε δεξιά για τον Ζίβκοβιτς που πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο 25 ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Ροντρίγκες έπιασε κεφαλιά ψαράκι αμαρκάριστος όμως έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο 41 ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό. Η βαθιά μπαλιά του Τζολάκη πέρασε στην πλάτη του Τσαούση από τα δεξιά ο Ανδρούτσος πήρε πλάσαρε στον Καρβάλιο στο ύψος της περιοχής και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1!

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τζολάκη.

ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΚΟΛ

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο πίεζε ψηλά τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας τις γραμμές τους! Οι παίκτες του Λουτσέσκου, έκαναν επιθετική άμυνα σε πολλές περιπτώσεις για να μην επιτρέψουν στους «ερυθρόλευκους» ν΄αναπτυχθούν εύκολα αλλά και να τους αναγκάσουν σε λάθος.

Στο 59ο λεπτό ο Κούντε εκτέλεσε φάουλ ο Παπασταθόποθλος πρόλαβε την έξοδο του Πασχαλάκη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 65. Ο Ζίβκοβιτς γέμισε και ο Μιτρίτσα έπιασε καλό σουτ όμως ο Τζολάκης έδιωξε εντυπωσιακά!

Στο 86 ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει! Ο Λόπες έκανε τη σέντρα και δεν πρόλαβε για χιλιοστά ο Ελ Αραμπί να βάλει το πόδι του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 89 ο Άκπομ βρέθηκε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μανωλά με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Στο 91 ο Λόπες έπιασε το σουτ με τον Πασχαλάκη να μαζεύει.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46΄Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κανέ, Κούντε (70΄Εμβιλά) – Ροντρίγκες(84΄Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά – Τικίνιο (70΄Ελ Αραμπί)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε(86΄Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σόαρες(70΄Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα(76΄Μπίσεσβαρ), Ζίνκοβιτς και Τσόλακ(70΄Άκπομ)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.