ΠΑΟΚ: Τελειώνει η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον “Δικέφαλο”

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικόλας Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερες τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του παίκτη στον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαμπριέλ Μπλάνκο δήλωσε για τη μεταγραφή του Κουαλιάτα: “Είναι πολύ προχωρημένη η υπόθεση. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείται μια μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπόγραφες, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως όλα έχουν συμφωνηθεί”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο για αυτό το θέμα με την Μπενφίκα. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους για τον Κουαλιάτα και διάβασα όσα γράφηκαν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πλευράς Μπενφίκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας ήρθε απολύτως τίποτα για τον παίκτη. Αν υπήρχε ενδιαφέρον πάντως νομίζω ότι θα το γνωρίζαμε πρώτοι”.

Τέλος, ο Μπλάνκο τόνισε: “Δεν πρόκειται να πουλήσουμε το 100% των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα θα πουλήσουμε το 80% και θα κρατήσουμε το 20% όπως κάναμε και με τον Αραούχο που πουλήσαμε πρόσφατα στις ΗΠΑ στην Ορλάντο Σίτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.