Τάνκοβιτς: “Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά είναι όλα ανοικτά”

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ, αλλά και το πως βίωσε τη φετινή σεζόν μίλησε μεταξύ άλλων ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν έχει κάνει την καλύτερη σεζόν του φέτος με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως περιμένει διαφορετική εξέλιξη στη χρονιά μετά την πρώτη του παρουσία στην Ένωση.

“Έχω μείνει πολύ καιρό εκτός γηπέδων αυτή τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το πλάνο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη χρονιά πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να «εκραγώ» φέτος, αλλά δεν έγινε” δήλωσε στη σουηδική εφημερίδα «Expressen» ο 27χρονος επιθετικός για να προσθέσει:

“Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν, μία καλή σεζόν. Μπήκα στο πρωτάθλημα, στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού μας με καλό τρόπο, τα πήγα καλά με συνολικά 15 γκολ σε όλους τους αγώνες. Στη δεύτερη σεζόν η σκέψη ήταν να πατήσουμε… γκάζι, αλλά αυτό δεν συνέβη. Άλλαξαν πολλά στην ομάδα, ήρθε νέος προπονητής, αθλητικός διευθυντής και εκτελεστικός διευθυντής. Νομίζω ότι πήραμε δώδεκα νέους παίκτες και όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους”.

Ο Τάνκοβις αναφέρθηκε και στο πως το εισέπραξε όλο αυτό λέγοντας πως: “με έχει επηρεάσει, ιδιαίτερα ψυχικά. Προσπάθησα να παραμείνω δυνατός, με θετική σκέψη και να δουλεύω, αλλά προπονούμαι για τον εαυτό μου, για να διατηρήσω τη φόρμα μου και στο τέλος της ημέρας αν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να προπονηθώ, τότε επηρεάζω μόνο αρνητικά τον εαυτό μου”.

Ο 27χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας: “Κάνω προπόνηση πλέον για πάρτη μου και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία, αλλά οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ και στο τέλος σκέφτηκαν «ότι, μάλλον, τα σκάτωσα»”.

Όσο για τον προπονητή στην ΑΕΚ που τον πίστεψε περισσότερο; “Ο Ιταλός, Μάσιμο Καρέρα που ήταν ο μεγάλος λόγος για τον οποίο ήρθα στην ομάδα και μετά ο Ισπανός, Μανόλο Χιμένεθ που ήταν πέρυσι στο δεύτερο μισό“.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά σενάρια, ο Τάνκοβιτς τόνισε: “Θα δούμε μετά τη σεζόν και αυτά τα ματς που μας έμειναν. Εκεί θα κριθούν όλα. Μετά θα έχουμε νέο προπονητή την επόμενη σεζόν. Θα δούμε τι θέλει. Όλα είναι πιθανά! Θα το δούμε όταν έρθει το καλοκαίρι. Τότε θα δούμε πώς είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, αν αλλάξει ή αν παραμείνει η ίδια. Ίσως χρειαστεί να ψάξω περισσότερο και να δω αν υπάρχει κάτι εκεί έξω που με ελκύει. Οι πόρτες μου είναι ανοιχτές. Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Δεν θα κλείσω κανένα. Δεν θα κλείσω τις πόρτες στην ΑΕΚ, στη Χάμαρμπι ή σε κανέναν άλλο σύλλογο στην Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.