Νιόπλιας: “Χτίζουμε τον νέο ΟΦΗ” (vid)


Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήδη εκείνος και η συνεργάτες του χτίζουν τον νέο ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει παίξει καλά, ακόμα και σε ματς που δεν κέρδισε:

Για την κατάσταση που είναι οι ομάδες ήταν πολύ καλό παιχνίδι κάναμε πολλές φάσεις παίξαμε και εμείς πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος και θα ήθελα να τον συγχαρώ, γιατί ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι αντιποδοσφαιρο. Σε όλα τα ματς παίξαμε καλά εδώ μέσα, ακόμα και σε ματςω που παίξαμε και χάσαμε είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν ήμασταν απλώς τόσο πολύ πειστικοί για το γκολ, ίσως είναι και οι περίοδος τέτοια. Εμείς είναι μία περίοδος η οποία χτίζουμε την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο οι άλλες ομάδες παίζουν ότι έχουν και δεν έχουν για να σωθούν και πάλι καλά που είμαστε εδώ πέρα είμαστε και πιστεύω ότι του χρόνου θα μαστε ακόμα καλύτεροι.

Για το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κοροβέση, με τη φανέλα του ΟΦΗ:
Σαν ομάδα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, σας έχω πει ότι γνωρίζουν οι πιο πολλοί ποιο θα είναι το μέλλον τους, στην ομάδα έχουμε κάνει σχεδόν το σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν, ασχέτως με το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν, ξέρουμε τι θέλουμε για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχνάτε, είναι και το Μουντιάλ που επηρεάζει τον σχεδιασμό, εμείς πέρυσι κάναμε την προετοιμασία με άλλους παίκτες, με άλλους παίκτες ξεκινήσαμε και φαρμαριστήκαμε μετά τον Νοέμβριο, αυτό δεν μπορεί να γίνει και φέτος γιατί με το Μουντιάλ δεν θα… υπάρχει Νοέμβριος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.