Άλκμααρ-Άγιαξ 2-2: Παράταση στην αγωνία, γκολάρα ο Παυλίδης! (hls)

Άλκμααρ και Άγιαξ πάλεψαν για τη νίκη αλλά πήραν από έναν βαθμό στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Προηγήθηκε ο "Αίαντας" με τον Μπρόμπι, ισοφάρισε ο Παυλίδης, ο Έβγεν έκανε την ανατροπή, αλλά ο Άλβαρες "έσωσε" τον βαθμό για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο Άγιαξ ήθελε τη νίκη για να “κλειδώσει” τον τίτλο, αλλά βρέθηκε απέναντι σε μια αξιόμαχη Άλκμααρ που κυνηγά την τέταρτη θέση και την έξοδο της στην Ευρώπη χωρίς να μπλέξει στη διαδικασία των playoffs.

Ο Άγιαξ στο πρώτο ημίχρονο είχε τη μπάλα, δεν ήταν απειλητικός και το ματς δεν είχε τις μεγάλες φάσεις μέχρι το 43ο λεπτό, όταν από λάθος εκτίμηση του Χατζηδιάκου και του Βάινταλ, ο Μπρόμπι επωφελήθηκε και “κρέμασε” με λόμπα τον Δανό τερματοφύλακα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Άλκμααρ βγήκε με άλλη στρατηγική, ανέβασε τις γραμμές της και βρήκε την ισοφάρισε με το 14ο φετινό γκολ του Παυλίδη. Ο Έλληνας διεθνής εκμτεαλλεύτηκε την τέλεια σέντρα του Βάινταλ και με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Άλκμααρ είχε το μομέντουμ και το εκμτεαλλέυτηκε στο 75′ με τον Έβγεν τελείως ξεχασμένο στο δεύτερο δοκάρι να ολοκληρώνει εύκολα την σέντρα του Κάρλσον για το 2-1. Στη συνέχεια ο Άγιαξ ενέτεινε την πίεσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Άλβαρες μετά από κόρνερ του Μπέργκχαουζ.

Βάσει εικόνας το 2-2 κρίνεται δίκαιο με τον Άγιαξ να καλείται να “κλειδώσει” τον τίτλο του πρωταθλητή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και την Άλκμααρ να περιμένει νέο στραβοπάτημα της Τβέντε του Λημνιού και δικές τις νίκες για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.