ΟΦΗ – Αστέρας 1-0 : Αντίο στο Ηράκλειο με νίκη γοήτρου (hls)

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με νίκη της υποχρεώσεις του στο Ηράκλειο και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Ανοιχτό παιχνίδι με δύο ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο. Ματς χωρίς ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Αστέρας έψαξε το γκολ στο 17ο λεπτό με τον Σίτο να μην μπορεί να εκτελέσει, η μπάλα έφτασε στον Άλβαρεζ που σούταρε από πλάγια θέση για να κερδίσει κόρνερ. O ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με την προσπάθεια του Μεγιάδο που δεν απείλησε εντέλει τον Παπαδόπουλο λίγο πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στην αναμέτρηση.

Η μεγαλύτερη φάση χάθηκε για τον Αστέρα στο 30ο λεπτό με τον Ριέρα να μπαίνει στην περιοχή αλλά να μην μπορεί να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και τον Επασί να σταματάει τον Ισπανό. Η κορυφαία στιγμή για τους Κρητικούς σημειώθηκε στο 34ο λεπτό με την ευκαιρία του Φελίπε μετά το γύρισμα του Καμάου και την επέμβαση του Παπαδόπουλου. Συνέχεια στις ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαράλες να σημαδεύει τον Γιαννούλη με το κεφάλι, στην εξέλιξη της φάσης ο Ριέρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Επασί στην καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς στο 41ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Ριέρα να χάνει το πλάγιο τετ α τετ με τον Επασί χωρίς καλή ισορροπία στο 57ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ με τον Φελίπε να χάνει μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους Κρητικούς. Το γκολ ήρθε τελικά με τον Βραζιλιάνο που έφτασε τα 8 στην σεζόν ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο (1-0, 72ο λεπτό), νωρίτερα ο Τοράλ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αρκάδων. Ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση πέντε λεπτά πριν από τη λήξη με τη κεφαλιά του Μπαράλες να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του Επασί. Τελευταία φάση για τον ΟΦΗ και τον Ντουρμισάι να δοκιμάζει από μακρινή απόσταση να νικήσει τον Παπαδόπουλο και να κλειδώσει την νίκη, λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με την ευκαιρία του Σόνι που αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 90!

Για τελευταία φορά αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ ο Νίκος Κοροβέσης που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ο Ο Έλληνας μέσος τίμησε την φανέλα των Κρητικών με 109 συμμετοχές και μετά από τέσσερα χρόνια αποτελεί παρελθόν.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Νέιρα (71′ Κοροβέσης), Μπαλογιάννης, Στάικος (59′ Ντε Γκουζμάν), Μεγιάδο, Φελίπε (Ντουρμισάι), Τσιλιανίδης (59′ Τοράλ), Καμάου (59′ Μπουζούκης)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Καρμόνα), Ατιένθα, Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Κανελλόπουλος (57΄Ιγκλέσιας), Μουνάφο (90′ Σανταφά), Σόνι, Σίτο (90′ Μιχόπουλος), Ριέρα (78′ Καπίγια), Μπαράλες

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Αστέρας 1-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNS8wOC8xNS8yMl8zMV82Mjc3ZTAzNzRjYzE3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M51S”,”uploadDate”:”2022-05-08T15:24:47.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cjuhe89d5yhd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.