Βαλεριάνος: «Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο και ανταγωνιστικό» (vid)

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Αργυρόγλου για τη νίκη του Ιωνικού, την καλή του πορεία αλλά και την προσωπική του παρουσία στην ομάδα της Νίκαιας.

Αήττητος στα πλέι άουτ, παίζει καλό ποδόσφαιρο ο Ιωνικός.

Είμαστε χαρούμενοι για τα καλά λόγια που ακούμε, για τη διοίκηση, για μας, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Είναι πολλά 14 χρόνια να λείπει μια ομάδα και να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο και ανταγωνιστικό.

Κακό πρώτο ημίχρονο πολύ καλύτερο το δεύτερο.

Θεωρώ πως δικαιούμαστε τη νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που θέλαμε το καταφέραμε, να βγούμε στην κόντρα. Εκεί είναι η δύναμή μας. Μας αρέσει όπως παίζουμε. Η αυτοπεποίθηση που έχουμε από τις νίκες φαίνεται στο γήπεδο και ακόμη και όταν δεν ξεκινάμε καλά η εμπιστοσύνη που έχουμε βγαίνει στο γήπεδο.

Μυστικό της επιτυχίας;

Πήραμε την δίψα όλων των παικτών. Στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Η διοίκηση κάνει σκληρή δουλειά για να είναι εντάξει απέναντί μας. Το προπονητικό τιμ δουλεύει σκληρά για να είμαστε διαβασμένοι σε κάθε ματς αλλά και η σωστή ζωή που κάνουμε οι ποδοσφαιριστές για να βγάζουν τα τρεξίματα που βγάζουν.

Υπήρχε φόβος προερχόμενοι από τη Β΄Εθνική, πως κάτι μπορεί να μην πάει καλά από την αρχή και να καταρρεύσει;

Δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή. Πίστεψα στο πρότζεκτ αυτό είδα την αγάπη και το μεράκι που υπήρχε και όταν υπάρχουν αυτά τα καταφέρνεις όλα.

Για πρώτη φορά στην καριέρα σου τόσες συμμετοχές;

Δόξα τω Θεώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου με κρατάνε σε πολύ καλή κατάσταση.

Το μέλλον για τον Ιωνικό;

Θεωρώ πως η ομάδα δεν είναι κουρασμένη θέλουμε να κυνηγήσουμε την έβδομη θέση, είναι μεγάλη διάκριση για μια ομάδα να παλεύει να βγει πρώτη στα πλέι άουτ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!