ΟΦΗ: Ενισχυμένος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Με τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Τοράλ και Κοροβέση να τίθενται και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ο ΟΦΗ υποδέχεται αύριο (8/5) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της SL1

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (7/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (8/5) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των πλέι αουτ της SL1. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε και σήμερα θεραπεία. Αντιθέτως, οι Jonathan De Guzman, Fjorin Durmishaj, Jon Toral και Νίκος Κοροβέσης τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους εξής: Epassy, Σωτηρίου, Μανδά, Weiss, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Neira, Μπουζούκη, Toral, Στάικο, Mellado, De Guzman, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδη και Phellype. 

Εκτός από τον τραυματία Λάμπρου, στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αστέρα δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Boy Waterman, Βασίλης Σηφάκης, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Vahid Selimovic, Mike van Duinen και Luc Castaignos. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.