Απόλλων-Λαμία 0-0: Έπεσε η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, μπαράζ οι Φθιώτες (vids)

Ο Απόλλων προσπάθησε να κρατήσει ζωντανή την "μαθηματική" ελπίδα παραμονής, είχε δοκάρι με τον Βιτλή και ευκαιρίες με Ντάουντα και Τσιλούλη, αλλά η Λαμία άντεξε και πήρε την ισοπαλία που την στέλνει στο μπαράζ παραμονής, ενώ την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στην Superleague 2.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε στο ματς πιο δυνατά, είχε την μπάλα στα πόδια σε υψηλά ποσοστά κατοχής, αλλά η καλά οργανωμένη Λαμία εξουδετέρωνε εύκολα τις όποιες φιλοδοξίες είχε επιθετικά η “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Μια πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Ιωαννίδη από σέντρα του Μαρτίνες που βρήκε σε ετοιμότητα τον Σαράνοφ.

Σαν απάντηση η Λαμία είχε ένα μακρινό σουτ του Τζανδάτη το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σόρτσαν στο 23ο λεπτό. Κάποιες προϋποθέσεις ευκαιριών δημιουργήθηκαν αλλά το άγχος του αποτελέσματος έκανε τις δύο ομάδες να παίζουν με πιο βαριά πόδια. Στο 42′ η επόμενη καλή στιγμή και πάλι με τον Τζανδάρη, ο οποίος άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Καραμάνο και πλάσαρε σε πρώτο χρόνο και πάλι όμως ο Σόρτσαν μπλόκαρε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Μαρτίνες έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Βιτλή να κάνει την κεφαλιά και να βλέπει τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μανούσο στην περιοχή να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων απείλησε πρώτος με κεφαλιά του Ντάουντα στο 52ο λεπτό να περνά άουτ παρότι ο Νιγηριανός δεν είχε ιδιαίτερη πίεση. Στο 65′ ο Ντάουντα μόνος του ξανά δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μαρτίνες καθώς με κεφαλιά έστειλε και πάλι τη μπάλα εκτός εστίας. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε.

Στο 70′ ο Φερνάντες δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά είδε τη μπάλα να περνά αρκετά μακριά από την εστία του Σαράνοφ. Όσο πέρναγε η ώρα ο Μπάμπης Τεννές έριχνε όλο και πιο πολλούς επιθετικούς στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ-ανάσα που θα του έδινε κάποιες μαθηματικές ελπίδες για τα μπαράζ.

Μια από τις αλλαγές, ο Τσιλούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86′ όταν βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος δεξιά μες την περιοχή σούταρε διαγώνια αλλά άστοχα με το άγχος να κυριεύει τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό μετά, μια άλλη αλλαγή, ο Γιαννιώτας σούταρε δυνατά αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε.



Όσο κι αν προσάθησαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ κι αυτό σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Superleague 2, την ώρα που η Λαμία θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με τον χαμένο του μπαράζ ανόδου στην Superleague 2.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν, Μπαξεβανίδης (58′ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε (46′ Τσίμπτσαχ), Ντεντάκης, Βιτλής, Σλίβκα (79′ Τσιλούλης), Κάστρο, Μαρτίνες, Ντάουντα, Ιωαννίδης (73′ Γιαννιώτας).

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Λούκας, Σιμόν, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ταϊρόν (66′ Νούνιες), Σαραμαντάς, Μανούσος (84” Αραμπούλι), Καραμάνος (70′ Ρόμανιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.