“Μάχη” παραμονής στη Ριζούπολη

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, όσον αφορά την παραμονή τους στη Super League, δίνουν στη Ριζούπολη Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς κινδυνεύει με τον απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2. Ο Απόλλων βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -4 από τη Λαμία, που την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε (0-2) από την Τρίπολη, οπότε είναι ξεκάθαρο πως το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φατιόν, Άλβες, Παμλίδη και Σίγκνεβιτς, ωστόσο επιστρέφουν οι Φερνάντες και Γιαννιώτας. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Αντέτζο, Βύντρα, Βέλλιο, Νινούα και Τσούκαλο.

Την ίδια ώρα (19:30) με τον “τελικό” της Ριζούπολης, ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Ιωνικό (Novasports Prime), ενώ ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί στο Αγρίνιο τον Βόλο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, λίγα 24ωρα μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Κόουλμαν στην τεχνική ηγεσία, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία στον Βόλο. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός ο οποίος προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και την πιο ευρεία νίκη (5-1 επί του Απόλλωνα), θέλει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο.

Στο ματς του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός μπορεί να προέχεται από μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, ωστόσο θα παραταχθεί “μισός” απέναντι στην ομάδα του Βόλου. Εκτός αποστολής του Αναστασίου έμειναν οι Μαλής, Τσιγγάρας, Ντίας, Μεντόσα, Βργκοτς, Κορνέλιους και Μελίσσας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βόλου προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες και φιλοδοξεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.