Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν από 22.000 εισιτήρια

Οι δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ζήτησαν από την ΕΠΟ να έχουν στη διάθεσή τους από 22.000 εισιτήρια για τον μεγάλο μεταξύ τους αγώνα

Από 22.000 εισιτήρια έκαστος ζήτησαν να λάβουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των οπαδών τους για τον μεταξύ τους τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαΐου, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα (4/5) παρουσία της ΕΠΟ, με αντικείμενο συζήτησης αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο της τρέχουσας σεζόν.

Τόσο οι “πράσινοι”, όσο και οι “ασπρόμαυροι” τόνισαν στο πλαίσιο της σύσκεψης ότι σε κάθε περίπτωση δεν θέλουν λιγότερα από 17.000 εισιτήρια, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αρχικό τους αίτημα. Η ΕΠΟ από τη δική της πλευρά σημείωσε ότι για λογαριασμό της θέλει 5.000 εισιτήρια, να μπορεί να τα διαθέσει όπως θα προγραμματίσει να πράξει. Σε ό,τι αφορά στις τιμές τους, οι δυο ομάδες συμφώνησαν τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 έως 15 ευρώ και τα πιο ακριβά 20 ευρώ.

Βεβαίως, τον τελευταίο λόγο έχουν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ελληνική Αστυνομία, που θα αποφανθούν για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα εκδοθούν συνολικά. Να σημειωθεί ότι για αύριο είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη της ΕΠΟ με την Αστυνομία, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (9/5) θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή της ΕΠΟ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και της διοίκησης του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.