ΑΕΚ: Ο “καυτός” Μάιος που κρίνει την Ευρώπη (pic, vid)

Η ΑΕΚ έχει στο επίκεντρο το θέμα προπονητή, όμως προτεραιότητα για την Ένωση αποτελεί η ευρωπαϊκής έξοδος μέσα από πέντε "καυτούς" αγώνες.

Η ΑΕΚ έκλεισε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Super League πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη διαδικασία, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα κομβική για το μέλλον της.

Δυστυχώς για την Ένωση, το 2-1 είχε το μίνιμουμ βαθμολογικό αντίκρισμα σε ότι έχει να κάνει με το “κυνήγι” των Άρη και Παναθηναϊκού, καθώς αμφότεροι κέρδισαν και διατήρησαν τη διαφορά που δημιούργησε η εντός έδρας ήττα από τους “κίτρινους” μία αγωνιστική νωρίτερα.

Από Δευτέρα η ΑΕΚ μπαίνει σε μια κομβική εβδομάδα, για την ακρίβεια μπαίνει σε δύο εβδομάδες “καυτές” με παιχνίδια εκτός από Κυριακή και μεσοβδόμαδα και οφείλει να ανταποκριθεί όπως πρέπει για να φτάσει στον στόχο της.

Από την Μαϊου μέχρι και την 17η ημέρα του συγκεκριμένου μήνα η Ένωση καλείται να δώσει πέντε ματς “φωτιά”, με τα τρία εξ αυτών να είναι στο γήπεδό της, δηλαδή με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, ενώ θα αρχίσει ο μήνας με ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί άλλη μία φορά για το ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κόντρα στον Άρη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει ποιότητα να πετύχει τον στόχο της, γνωρίζει όμως πως είναι και αυτοκαταστροφική, οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση από τους πάντες για να επιτευχθεί ο στόχος.

Δεν επιτρέπεται σε κανέναν στο “κιτρινόμαυρο” κλαμπ να χαλαρώσει και άπαντες οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου η ΑΕΚ να εξασφαλίσει το μίνιμουμ των φετινών στόχων της. Την ευρωπαϊκή της έξοδο δηλαδή. Δεν είναι εύκολο το έργο της, αλλά σίγουρα δεν είναι και ακατόρθωτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.