ΑΕΚ: Ο όρος του Αλμέιδα προς τον Μελισσανίδη

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε θετική εντύπωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη στις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους με τον Αργεντινό να θέτει έναν απαράβατο όρο για ενδεχόμενη συνεργασία με την ΑΕΚ.

Ξεκάθαρος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα από το πρώτο ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσιάζοντάς του έναν και μόνο όρο σε περίπτωση που έφταναν σε συμφωνία και αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ποιος είναι αυτός; Να δουλέψει στην ΑΕΚ μαζί με όλους τους συνεργάτες του. Αυτό ξεκαθάρισε ο “Πελάδο” στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι δηλαδή για να αναλάβει την Ένωση θα πρέπει να τον ακολουθήσει όλο το επιτελείο του, δηλαδή τα υπόλοιπα έξι άτομα που το απαρτίζουν και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Ο Αργεντινός τόνισε πως δουλεύουν ως ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ερχόμενος στην ΑΕΚ, ωστόσο έδειξε διατεθειμένος σε ότι έχει να κάνει με τα υπάρχοντα στελέχη που βρίσκονται στο κλαμπ εδώ και πολλά χρόνια να τους αξιοποιήσει και αυτούς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχθηκε θετικά τη στάση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έκανε πολύ καλή εντύπωση δείχνοντας έναν άνθρωπο που πιστεύει στους συνεργάτες του και στη δουλειά του. Τώρα, το τι ακριβώς θα συμβεί με την περίπτωσή του είναι κάτι που θα γνωρίζουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.