Καρμόνα: “Να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα” (vid)

Ο Ντέιβιντ Καρμόνα παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για το παιχνίδι στο Αγρίνιο και δήλωσε ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος της σεζόν στα playouts της Super League.

MVP της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης για τους “Αρκάδες” αναδείχθηκε ο Ντέιβιντ Καρμόνα. Ο ποδοσφαιριστής του Μίλαν Ράσταβατς ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για το βραβείο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα υπόλοιπα playouts της Super League.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Τέτοιου τύπου βραβεία είναι πάντα πολύ σημαντικά για έναν ποδοσφαιριστή, καθώς δείχνει πως η δουλειά του αναγνωτίζεται από τον κόσμο και αυτό με αφήνει ικανοποιημένο. Ένα βραβείο με γεμίζει ευθύνη και μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο“, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Το σημαντικότερο για εμάς και αυτό που μας δίνει κίνητρο είναι πως αγωνιζόμαστε σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας και θέλουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα. Θέλουμε να νικήσουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.