ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα του ντέρμπι

Με πολύ στενά χρονικά περιθώρια ο "Δικέφαλος"

Λίγες ώρες μετά το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αντάμωσαν εκ νέου στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Η μετάβαση ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ειδικά ενδιάμεσα από ματς ειδικών συνθηκών. Ο ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” νικήθηκε από την σωματική και πνευματική κούραση κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή δίνοντας άλλο τόνο στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Τώρα, ο Δικέφαλος καλείται να συγκεντρώσει στα ματς Κυπέλλου που ακολουθούν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δύο αναμετρήσεις που κρίνουν έναν στόχο και την προοπτική ενός τίτλου.

Η επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στον Άρη περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στο Χαριλάου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα γεμάτο πρόγραμμα που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση με διάφορες ασκήσεις υψηλής έντασης.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με θεραπείες, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Την Τρίτη (19.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.