N. Ολιβέιρα: “Επέστρεψα πιο δυνατός…” (vid)

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού, δηλώνοντας πως ο ίδιος έγινε πλέον πιο δυνατός μετά την περιπέτειά της υγείας του!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την περιπέτειά του που όπως είπε τον έκανε πλέον πιο δυνατό αλλά και για το ματς που έχασε ο ΠΑΟΚ γιατί παρασύρθηκε σε ένα ρυθμό που περισσότερο βόλευε την αντίπαλη ομάδα.

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ενεργό δράση. Είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα μου, αυτός που με κράτησε τόσο καιρό εκτός δράσης. Με βοήθησε όμως ο ΠΑΟΚ, το ιατρικό τιμ και οι συμπαίκτες μου έτσι ώστε να επανέλθω. Τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν πιο δυνατό και εγώ έτσι νιώθω μετά την περιπέτειά μου. Στο παιχνίδι δεν κάναμε αυτά που θέλαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο καθώς η αντίπαλη ομάδα μας παρέσυρε σε ένα ρυθμό με πολλές δυνατές μονομαχίες, πολλές εντάσεις και πολλά νεύρα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για τη νίκη…” είπε μεταξύ άλλων ο 30χρονος φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.