Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα… (hls)


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Παναιτωλικός και Αστέρας “κόλλησαν” στο 0-0, σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα την δημιουργία ελάχιστων φάσεων μπροστά στις δύο εστίες.

ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Η έλλειψη κινήτρου ήταν εμφανής για τις δύο ομάδες και το 45λεπτο κύλησε με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο διάστημα του αγώνα ο Παναιτωλικός είναι εκείνος που έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Η ομάδα του Ράσταβατς ήταν αυτή που δημιούργησε τις πρώτες καλές στιγμές στην αναμέτρηση.
Στο 2ο λεπτό, ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά, απέκρουσε όμως ο Ανέστης.
Στο 13΄οι Αρκάδες απείλησαν εκ νέου, όταν ο Μπενίτο έβγαλε όμορφα στον Ριέρα, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε το σουτ του Ισπανού.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη επιθετική τους προσπάθεια στο 26ο λεπτό, αλλά το δυνατό σουτ του Περέιρα, έδιωξε ο Τσιφτσής. Στο 31΄ο Τιλίκα τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Κρεσπί να τον αντικαθιστά.
Στο 34ο λεπτό ο Άλβαρες σέντραρε ο Μπενίτο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο.

ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην επανάληψη. Και οι δύο ομάδε δεν μπόρεσαν να βρούν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα το στείρο 0-0 να παραμείνει έως το τέλος.

Στο 56΄είχαμε την πρώτη τελική προσπάθεια στην επανάληψη, αλλά το σουτ του Περέιρα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Τσιφτσή. Στο 66ο λεπτό ο Κρεσπί επειχήρησε το σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Φαμπιάν Αντούνες.
Στο 84ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε με τον Κρεσπί, αλλά σε καλή θέση μπλόκαρε ο Ανέστης. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βέργος βράθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Τσιφτσής. Μετά από τρεις σερί ήττες στα πλέι οφ, ο Παναιτωλικός κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό σε αυτή τη διαδικασία. Από την άλλη πλευρά Aήττητος ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς παρέμεινε για άλλο ένα ματς αήττητος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, καθώς σε 12 συνολικά αγώνες ο Σέρβος μετράει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας(70΄ Μπαρμπόσα), Μεντόσα (90+6΄Μάρτενσον), Ντουάρτε (82΄Βαρόνε), Βέργος ( 90+6΄ Μπελεβώνης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Άλβαρες, Αντζουλάς, Μουνάφο (82΄Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46΄ Βαλιέντε), Τιλίκα (31΄ λ.τ. Κρεσπί), Σίτο, Ριέρα (64΄Μπαράλες), Μπενίτο (64΄ Κανελλόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.