Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: “Χρυσός” βαθμός (hls)

"Ζωντανός" στη "μάχη" παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς πήρε έναν σημαντικό βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο (1-1) και συνεχίζει να ελπίζει.

“Ζωντανός” στη “μάχη” παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς πήρε έναν σημαντικό βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο (1-1) και συνεχίζει να ελπίζει. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, σκόραραν με τον Φερνάντες και είχαν δοκάρι, ο Ντάουντα πέτυχε το γκολ της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”. Στον ένα βαθμό πλέον η διαφορά του ουραγού Απόλλωνα με την 15η Λαμία.

Τα πλάνα των προπονητών

Δίχως τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο (αισθάνθηκε αδιαθεσία) ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκε στο ματς με τον Βόλο και παρατάχθηκε σε σχηματισμό 1-5-3-2. Ο Σορτσάν υπερασπίστηκε την εστία της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, στην τριάδα της άμυνας βρέθηκαν οι Ρόγκνε, Άλβες, Ντομίνγκες και στα άκρα οι Βιτλής και Ντεντάκης. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Κάστρο, Σλίβκα, Άντονι και στην επίθεση βρέθηκαν οι Ντάουντα και Μαρτίνες.

Ο σχηματισμός του Βόλου ήταν 1-4-2-3-1 με τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολποστ και τους Άλχο, Γκουλέν, Σιβλή και Πουρίτα στην άμυνα. Οι Μεταξάς και Ρεγκατέν ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι για την ομάδα της Μαγνησίας, στη μεσοεπιθετική τριάδα αγωνίστηκαν οι Ροσέρο, Φερνάντες, Μπαρτόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Φαν Βερτ.

Φάσεις με το… σταγονόμετρο, “θρίλερ” στο τέλος

Στο 13′ ο Φαν Βέερτ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής απείλησε την εστία του Απόλλωνα, ενώ στο 29′ ήταν η σειρά της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” να απειλήσει. Ο Ντεντάκης έβγαλε τη σέντρα, όμως ο Κλέιμαν πρόλαβε τον Αντόνι, προτού κάνει την τελική προσπάθεια.

Στο 35ο λεπτό ο Μπαρτόλο έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο δεν αισθάνθηκε κίνδυνο ο Σόρτσαν, ενώ άστοχη ήταν και η τελική προσπάθεια του Ντάουντα στο 42ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο στο παιχνίδι και μπόρεσαν στο 59ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ στη Ριζούπολη.

Μετά από σέντρα που έγινε από την αριστερή πτέρυγα, ο Μπαρτόλο άφησε την μπάλα να περάσει και ο Φερνάντες με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 65ο λεπτό, ο Ντάουντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, o επιθετικός του Απόλλωνα υποδείχθηκε οφσάιντ.

Οι Βολιώτες είχαν δοκάρι στο 71ο λεπτό μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες και επέμβαση του Σόρτσαν.

Η “Eλαφρά Ταξιαρχία” κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 81ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Ντεντάκη, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 στη Ριζούπολη.

Ο Ντάουντα απείλησε εκ νέου στο 84′ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Βόλου, ενώ ο Εμπακογκού έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90′ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο παίκτης του Απόλλωνα έκανε εξαιρετική προσπάθεια στην περιοχή και το σουτ, ωστόσο ο Κλέιμαν έδιωξε τη μπάλα.

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1

Σκόρερ: 81′ Ντάουντα – 59′ Φερνάντες
Κίτρινες: 69′ Άλβες – 22′ Μεταξάς, 65′ Σιέλης
Κόκκινη:

Διαιτητής:Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Μαυρουδής,Τριανταφύλλου
Τέταρτος: Παπαδόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Κωνσταντακόπουλος): Σόρτσαν, Ρόγκνε, Άλβες (73′ Φερνάντες), Ντομίνγκεζ, Σλίβκα (60′ Εμπακογκού), Βιτλής, Αντόνι, Κάστρο (73΄Τσιμπσάχ), Ντεντάκης, Ντάουντα, Μαρτίνες (87′ Κραγιόπουλος).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Σιέλης, Γκουλέν, Άλχο, Μεταξάς (60΄Ριένστρα), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Φερνάντες (88′ Τριανταφύλλου), Μπαρτόλο, Φαν Βέρτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.