Ολυμπιακός: Δεν ενεργοποιεί την οψιόν του Λόπες λένε οι Ισπανοί

Θέμα στην Ισπανία έγινε η αγωνιστική απραξία του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Σεβίλλη.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε ο Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό, όπου ουδέποτε μπόρεσε να φανερώσει στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του και ο δανεισμός του από τη Σεβίλλη φαίνεται πως δεν θα γίνει… μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έπαιξε για τελευταία φορά στις 17 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα όπου μπήκε πέντε λεπτά στη θέση του Ονιεκούρου και έκτοτε η τύχη του… αγνοείται.

Ο 26χρονος εξτρέμ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται πλέον από τον Πέδρο Μαρτίνς και η επιστροφή του στη Σεβίλλη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη πλέον, καθώς ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται “ζεστός” να προσφέρει τα 9 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του από την Σεβίλλη.

Μάλιστα, ο Ρόνι Λόπες έγινε θέμα στο Fichajes.net το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως: ” Ο Λόπες δεν τα κατάφερε ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ενώ επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λοπετέγκι“.

Θυμίζουμε πως ο Λόπες αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Σεβίλλης, καθώς αποκτήθηκε από τη Μονακό αντί 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.