Ολυμπιακός: Πως ο Μασούρας το πήρε πάνω του (vids)

Ο Γιώργος Μασούρας έβγαλε μπαλιά στο "πιάτο" του Καρβάλιο. Δευτερόλεπτα πριν είχε ζητήσει την ίδια πάσα απ' τον Λαλά!

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν εξαιρετικός για όσα λεπτά αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ. Έδινε την εντύπωση πως έχει… σπάσει τα φρένα. Ήταν ιδιαιτέρως απειλητικός επιθετικά, ενώ παραδοσιακά έδινε βοήθειες και στο ανασταλτικό παιχνίδι. Ο Μασούρας δεν είχε εικόνα παίκτη ο οποίος είχε νοσήσει από κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες. Βέβαια απ΄τον πάγκο πήρε αρκετές οδηγίες να ρίξει ταχύτητα, εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου, όμως εκείνος ηταν… σεληνιασμένος. Στο χθεσινό ματς είχε ασίστ, δοκάρι και ένα γκολ που ακυρώθηκε στα εκατοστά (αν και ελέγχεται αν επηρέασε τη φάση η τελευταία επαφή του Μήτογλου προς τον Ελ Αραμπί).

Πριν τη φάση του ημιώρου και την ασίστ στον Καρβάλιο, ο Ολυμπιακός είχε βγει και πάλι από δεξιά στην κόντρα. Ο Λαλά με ταχύτητα έτρεξε προς την μπάλα και επιχείρησε να βρει τον Μασούρα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η πάσα δεν ήταν μπροστά στον Έλληνα μέσο και εύκολα εξουδετερώθηκε απ’ την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Μασούρας με εύγλωττο τρόπο έδειξε στον Γάλλο φουλμπακ που ήθελε την μπάλα για να χτυπήσει σε πρώτο χρόνο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μασούρας βρέθηκε στη θέση του Λαλά και είχε την ευθύνη να περάσει την μπάλα στον Καρβάλιο με τρόπο που ο Πορτογάλος θα είχε εύκολο έργο για το 1-0. Έτσι κι έγινε. Ο Μασούρας… πήρε πάνω του τη φάση και μοίρασε μια εξαιρετική ασίστ, εμπλοτίζοντας ακόμα περισσότερο τους αριθμούς μια σπουδαίας σεζόν. O 28χρονος μετράει 12 γκολ και 7 ασίστ σε 39 ματς και είναι πολύ πιθανό να κάνει το double double μέχρι να τελειώσει η σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.