Ολυμπιακός: Το επόμενο “μεγάλο κόλπο” είναι ο Εμβιλά!

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει το θέμα "Εμβιλά" πριν καν ανοίξει!

Ο Γιάν Εμβιλά μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής στον Ολυμπιακό κατάφερε να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή – βαρόμετρο των Πειραιωτών. Χαμηλό προφίλ, μπόλικη δουλειά, εμπιστοσύνη απ’ τον προπονητή και μεγάλη επιρροή στους συμπαίκτες του. Την περασμένη σεζόν ο Γάλλος έχασε μόνο πέντε παιχνίδια σε οόλκληρη τη σεζόν και σε όλες τις διοργανώσεις. Σημάδι του πόσο τον εμπιστεύθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με την άφιξη του στον Πειραιά. Ο 31ετών μέσος έχει ανάλογο αντίκτυπο και τη φετινή σεζόν, καθώς έχει χάσει δέκα παιχνίδια. Ένας τραυματισμός στην αρχή της σεζόν τον άφησε εκτός για έξι ματς, ενώ ο Μαρτίνς του δίνει ανάσες στον θεσμό του κυπελλου, εξ ού και οι τέσσερις ακόμα απουσίες.

Ο Εμβιλά έχει εκφράσει ανοικτά τη θετική άποψη του για τον Πέδρο Μαρτίνς

Το καλοκαίρι του 2023 το συμβόλαιο του Γιάν Εμβιλά με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται! Ο Εμβιλά δείχνει σε κάθε περίσταση πως έχει βρει το “λιμάνι” του κυριολεκτικά και μεταφορικά στον Ολυμπιακό. Έτσι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να γίνουν οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Εμβιλά είναι ικανοποιημένος με το project των Πειραιωτών, νιώθει άνετα με τη γαλλική παροικία σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και φαίνεται θετικά διακείμενος για ένα νέο “ερυθρόλευκο” συμβόλαιο. Σε λίγα παιχνίδια θα ξεπεράσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού (σήμερα έχει 87) τα αντίστοιχα που έχει στην καριέρα του με τη Σεντ Ετιέν (91) και πιθανότατα του χρόνου να φτάσει όσα έχει με τη Ρεν (150).

Πρόσφατα σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ. Στον Ολυμπιακό μετράει 87 παιχνίδια, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ

Για τον Ολυμπιακό η έλευση Εμβιλά αποτελεί το απόλυτο “κελεπούρι”, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συμπυκνώνει ποιότητα, εμπειρία, εικόνες σε υψηλό επίπεδο και διάθεση να προσφέρει. Ας μην ξεχνάμε πως ο Εμβιλά ήρθε σαν ελεύθερος στον Ολυμπιακό. Τέτοιες μεταγραφές γίνονται μια φορά στα δέκα χρόνια και δύσκολα στον Πειραιά θ΄αφήσουν τον Εμβιλά να φύγει πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.