Ολυμπιακός: Γαλλικό “ψηστήρι” σε Καμπελά (pic)

Ο Ολυμπιακός δεν... κρύβει ότι θα ήθελε στο ρόστερ του τον Ρεμί Καμπελά και όπως αναφέρουν στη Γαλλία βάζει στο "κόλπο" και τους Γάλλους παίκτες του.

Τρόπο να πείσει τον Ρεμί Καμπελά να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ψάχνει ο Ολυμπιακός και όπως αναφέρει Γάλλος δημοσιογράφος σ’ αυτή την προσπάθεια βάζει στο παιχνίδι και τους ΕμβιλάΒαλμπουενά.

Ο Καμπελά λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία με την εισβολή των Ρώσων κατάφερε και έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Γάλλο εξτρέμ και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ιγκνάσιο Ζενουαρντί έχει στα χέρια του δύο… γαλλικούς άσους.

«Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καμπελά μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Εμβιλά και Βαλμπουενά. Οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να τον πείσουν για να βρεθεί στον ελληνικό σύλλογο, παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει από γαλλικούς και τουρκικούς συλλόγους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γάλλος δημοσιογράφος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.